Webshop Trustmark - Webshop Guetesiegel

(0 items) 0,00 €

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Zwischensumme: 0,00 €

Über Uns

Over InteriorHardware.com

Interiorhardware

In de webwinkel kunt u een groot assortiment aan interieurbeslag vinden voor de renovatie of nieuwbouw van uw huis en interieur of voor de restauratie of het maken van uw meubel. Het klassieke hang- en sluitwerk is gemaakt met oorspronkelijke materialen en zonder het fabrieksmatige massa gevoel. Het moderne beslag is gemaakt naar de eisen voor het huidige interieur. Wij kopen alleen kwalitietsbeslag in waar u eisen aan mag stellen en leveren dit voor prijzen die u bij een internetwinkel verwacht.

Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden dan ook bijna altijd de werkdag na ontvangst van betaling afgeleverd. Bij een iDEAL betaling voor 15:00 uur is dit meestal al de werkdag erna. Alle producten worden ook standaard geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen (tenzij anders vermeld).

Als bedrijf zijn we ruim 35 jaar actief binnen de interieurbranche en hebben daardoor veel kennis binnen de interieurmarkt. We zijn ook constant op zoek naar de trends, ontwikkelingen en nieuwe modellen voor onze Online winkel. Op dit moment staan ook nog niet het complete aanbod op de site en zijn nog niet alle productgroepen toegevoegd. In de komende maanden zal de site verder aangevuld worden, echter zal hij nooit compleet zijn door het constant zoeken en toevoegen van nieuwe modellen.

Indien u vragen heeft over ons of over de site, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Het beslag in deze winkel is uitgevoerd in de standaard maten die er in Nederland gelden voor het interieur. Bij sommige artikelen kunt u ook kiezen voor afwijkende maten of kunt u uw maat opgeven om het op maat te laten maken. Daarnaast is het beslag voorzien van de nodige standaard bevestigingsaterialen die meestal ook aangepast zijn op de kleur van uw beslag.

 

Namens het team van Interiorhardware.com wensen we u veel online winkelplezier!

Thijs